1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İGDAŞ’ta üst düzey atama

İGDAŞ’ta üst düzey atama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Gaz Dağıtım San. Ve Tic. A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne Ender Çolak atandı.

İGDAŞ’ta üst düzey atama

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Gaz Dağıtım San. Ve Tic. A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne sermaye piyasaları ve enerji sektöründe uzun yıllar deneyim sahibi olan Ender Çolak atandı. 

ENDER ÇOLAK KİMDİR

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise Amerika Birleşik Devletlerinde, Thunderbird, School of Global Management’ta Master of International Management derecesiyle tamamlayan Çolak ayrıca, Toronto Centre Leadership Program, IFC Housing Finance Program, World Bank Contractural Savings Program, NACD Director Professionalism Program ve son olarak da Wharton School Corporate Governance Program’larını bitirdi.

İş hayatına Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) başlayan Çolak, 18 yıl SPK’da çalıştı. Kurul Başkan Yardımcılığı görevinden 2008 yılında ayrıldı. 3 yıl boyunca ANEL Grup’ta Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2011-2023 yılları arasında da Baymak, BDR Thermea Group CEO’su olarak görev yaptı. OECD ve AB Kurum ve Komiteleri’nde Danışma ve Kurul üyeliklerinde bulundu.