1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Harran’ın aydınlatması için bin adet armatür kullanıldı

Harran’ın aydınlatması için bin adet armatür kullanıldı

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki armatür çalışmaları kapsamında, 1.000 adet armatür montajı yaptı.  Dicle...

Harran’ın aydınlatması için bin adet armatür kullanıldı

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki armatür çalışmaları kapsamında, 1.000 adet armatür montajı yaptı.  

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmaları kapsamında, ilçede bulunan ünlü kümbet evlerini de aydınlatan bin adet armatür montajını tamamladı. 

Dicle Elektrik, Harran ilçesi genelinde 4 bin aboneye hizmet veren elektrik şebekesini güçlendirme çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan yatırımla ilçeye bağlı Hz. Yakup, İmam Bakır Aslanlı, Süleyman Demirel, Şeyh Hayati Harrani mahalleleri ile Dibeç Evleri mevkiine daha kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi verilmeye başladı. Dicle Elektrik’ten yapılan açıklamada yatırımların ardından müşteri şikayetlerinde de kayda değer oranda azalma yaşandığı bildirildi. 

Yatırım çalışması ile ilçede geniş çaplı bir aydınlatma hamlesi de gerçekleştirildi. Şehrin genelinde olduğu gibi her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Harran kümbet evlerinin bulunduğu bölgedeki aydınlatma çalışması da tamamlandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler