1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Petroleum Istanbul 2019 gün sayıyor

Petroleum Istanbul 2019 gün sayıyor

Enerji Günlüğü - Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı “Petroleum Istanbul” 28-30 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.Uluslararası...

Petroleum Istanbul 2019 gün sayıyor

Enerji Günlüğü - Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı “Petroleum Istanbul” 28-30 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı “Petroleum Istanbul” bu yıl 28 Mart tarihinde 14’ncü kez “ Enerjide Dijital Devrim” konseptiyle TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Petroleum Istanbul 2019 ile birlikte Gas & Power Network, 3. Elektrik, Doğal Gaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı da eş zamanlı olarak düzenlenecek. 

AKARYAKIT SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELİYOR

Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Petroleum Istanbul, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK başta olmak üzere, enerjiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının özel sektörle bir araya gelmesini sağlayan ortak bir platform da oluşturuyor.  Fuarda ayrıca birer yaşam merkezine dönüşen istasyonlarının akaryakıt dışındaki satışlarında önemli bir yer tutan ürünlerin temsilcileri ve franchise veren markaların yöneticileri ile birlikte diğer tedarikçiler de yer alacak.

Bu yıl ki teması “Akıllı Teknolojiler, Akıllı İstasyonlar”  ile geleneksel ürün segmentlerinin yanı sıra Oto LNG, Oto CNG, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve İstasyon Marketlerini içine alacak şekilde kapsamı genişletilen fuar; ulusal, bölgesel ve uluslararası enerji şirketleri için önemli bir iş birliği ortamı da sağlayacak. Petroleum Istanbul’u 2019’u açık kalacağı 3 gün boyunca 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler