1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrikli Vespa Türkiye’de

Elektrikli Vespa Türkiye’de

Enerji Günlüğü – Motosiklet dünyasının en eski oyuncularından Piaggio Grubu’nun, Vespa Elettrica adlı elektrikli motosikletleri Türkiye’de satışa...

Elektrikli Vespa Türkiye’de

Enerji Günlüğü – Motosiklet dünyasının en eski oyuncularından Piaggio Grubu’nun, Vespa Elettrica adlı elektrikli motosikletleri Türkiye’de satışa sunuldu. 

İtalyan motosiklet markası Vespa’nın, elektrikli versiyonu Vespa Elettrica, Türkiye piyasasında da sahne aldı. İkonik Vespa tasarımını, yenilikçi detaylarla harmanlayan Vespa Elettrica, 49 bin 900 TL’lik özel lansman fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu. 

Piaggio Grubu tarafından İtalya’nın Pontedera bölgesinde üretilen Vespa Elettrica, yüzde 100 elektrikli motora sahip. Elektrikli Vespa 4 saat gibi bir sürede şarj edilebiliyor. Anlık 4 kWs, sürekli olarak 2 kWs güç ve 200 Nm tork üreten Vespa Elettrica, multimedya platformu sayesinde motosikletle ilgili birçok veriye akıllı telefonlar üzerinden de erişim imkânı tanıyor. 

Elektrikli Vespa’da yer alan ve 4,3 inç boyutundaki TFT gösterge tablosu, ışık koşullarına ve dört seviye parlaklık ayarı ile gece de okunabiliyor. 

Ekranın merkezinde hız, seçilen sürüş modları, kilometre cinsinden kalan mesafe ve akü şarjı (%) gibi ana bilgiler yer alıyor. Akıllı telefonlara yüklenebilen Elekrikli Vespa Uygulaması ile de araca bağlanarak tüm mesaj ve bildirimler, TFT ekran üzerinden ulaşım imkânı tanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler