1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EPİAŞ yeni yönetimini belirledi

EPİAŞ yeni yönetimini belirledi

Enerji Günlüğü - EPİAŞ 4. Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu başkanlığını vekâleten yürüten Abdullah Tancan yönetim kurulu başkanı...

EPİAŞ yeni yönetimini belirledi

Enerji Günlüğü - EPİAŞ 4. Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu başkanlığını vekâleten yürüten Abdullah Tancan yönetim kurulu başkanı seçilirken yeni yönetim kurulu da belirlendi.

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi’nin (EPİAŞ) 4. Olağan Genel Kurul toplantısı yeni yerinde yapıldı. Toplantıda, Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu, denetçi raporu ve finansal tablolar onaylandıktan sonra 2018 yılı içinde istifa nedeniyle boşalan ve boş olan yönetim kurulu üyeliklerinin seçilmesiyle beraber yönetim kurulu üyeleri Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar, Tahsin Yazar, Muhammet Mahmut Er, Mustafa Karahan, Mehmet Ertürk ve bağımsız kurulu üyesi ise Faruk Bostancı şeklinde oluştu. Ayrıca yönetim kurulu başkanlığını vekâleten yürüten Abdullah Tancan, yapılan oylamada yönetim kurulu başkanı seçildi.

İTEP ÖNÜMÜZDEKİ YIL FAALİYETİNE BAŞLAYACAK

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tancan, yönetim kurulu başkanı seçilmesi dolayısıyla yaptığı teşekkür konuşmasında EPİAŞ’ın bugünlere gelmesinde emeği olan önceki yönetim kurulu başkanları ve üyelerine, Piyasa Katılımcılarına ve EPİAŞ çalışanlarına teşekkür ederek yeni yönetim kurulunun EPİAŞ’a ve enerji sektörüne hayırlı olmasını temenni etti.

İleri Tarihli Fiziksel Teslimatlı Elektrik Piyasa’nın (İTEP) kurulması için ilgili kanunların çıktığını diğer mevzuatların düzenleme sürecinin devam ettiğine dikkati çeken Tancan, önümüzdeki sene İTEP’in faaliyetine başlayacağını belirtti.

 
Önceki ve Sonraki Haberler