1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Türk Alman Üniversitesi 2 enerji doktoru arıyor

Türk Alman Üniversitesi 2 enerji doktoru arıyor

Enerji Günlüğü – Türk Alman Üniversitesi, Almanca ders verebilecek, enerji uzmanı iki doktor arıyor. Türk Alman Üniversitesi Rektörlüğü; birini...

Türk Alman Üniversitesi 2 enerji doktoru arıyor

Enerji Günlüğü – Türk Alman Üniversitesi, Almanca ders verebilecek, enerji uzmanı iki doktor arıyor. 

Türk Alman Üniversitesi Rektörlüğü; birini Fen Fakültesi, Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalında, diğerini ise Konvansiyonel Enerji Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doktor unvanlı 2 öğretim üyesini işe alacak. 

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalında çalışacak olan kişinin doktora derecesini malzeme bilimi ve mühendisliği alanında Almanya’daki bir üniversitede almış olması ve eğitim verecek seviyede Almanca bilmesi gerekiyor. 

Konvansiyonel Enerji Anabilim Dalında çalışacak olan doktorun ise doktorasını enerji bilimi ile ilgili bir alanda yapmış olması, bu alanda yayınları bulunması ve eğitim verecek seviyede Almanca bilmesi gerekiyor. 

Adaylar, gereken belgeleri hazırladıktan sonra, dilekçeleri ve yayınlarıyla birlikte; 05 Nisan 2019 günü mesai bitimine kadar, Fen Fakültesi Dekanlığına şahsen başvuracaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler