1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. IBC Solar Türkiye adını değiştirdi

IBC Solar Türkiye adını değiştirdi

Enerji Günlüğü - IBC Solar Türkiye, bu yıl itibariyle ürün tedarik ve anahtar teslim EPC çözümleri çalışmalarına IBT Solar adı ile devam edecek.IBC...

IBC Solar Türkiye adını değiştirdi

Enerji Günlüğü - IBC Solar Türkiye, bu yıl itibariyle ürün tedarik ve anahtar teslim EPC çözümleri çalışmalarına IBT Solar adı ile devam edecek.

IBC Solar Türkiye, 2014 yılından bu yana, Alman ürün tedarik ve EPC firması IBC Solar AG ile yürüttüğü iş ortaklığını, farklı bir iş modeli ile yeniden tanımladı. IBC Solar Türkiye, gelişen pazar potansiyeline paralel olarak faaliyetlerine IBT SOLAR ismiyle devam etme kararı aldı.

IBT Solar, ana şirketimiz IBC Solar AG’nin “tercih ettiği ve önerdiği iş ortağı” (Preffered Premium Partner) olarak Türkiye ve Orta Doğu pazarında,  anahtar-teslim mühendislik, tedarik ve inşaat (EPC) çözümleri ve danışmanlık, projelendirme ve ürün satışı ile hizmet verecek.

İSİM DIŞINDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Konuyla ilgili kurucu ortaklar Hakan Daltaban ve Bülent Yıldız şirket ismi dışında değişen hiçbir şey olmadığını vurgulayarak, “Türkiye’de beş yıl içinde teslim ettiğimiz projelerdeki başarılarımız nedeniyle, IBC SOLAR AG’nin kalite anlayışının, Türkiye’deki referans standardı olarak kabul edilmekten dolayı gururluyuz. Bundan böyle, bir Türk firması olarak, IBT Solar markası altında, her zaman bağlı olduğumuz değerlerimiz, mevcut kadromuz ve franchise yapımızla anahtar-teslim mühendislik, tedarik ve inşaat (EPC) çözümlerine ve danışmanlık, projelendirme hizmetlerine ve ürün satışına devam edeceğiz” dediler.

Faaliyetlerine Balmumcu’daki merkez binalarında devam edeceklerini belirten Hakan Daltaban, Türkiye ve çevre coğrafyalardaki yüksek güneş enerjisi potansiyeline olan inancıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma vizyonuna hizmet edecek yeni projeler için hazır olduklarını belirtti.  

 
Önceki ve Sonraki Haberler