1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerjinin kadınlarına ödülleri verildi

Enerjinin kadınlarına ödülleri verildi

Enerji Günlüğü - Enerji sektöründe kadın çalışan ve yönetici sayısını arttırmak ve kadınların daha fazla görünür olmasını sağlamak amacıyla...

Enerjinin kadınlarına ödülleri verildi

Enerji Günlüğü - Enerji sektöründe kadın çalışan ve yönetici sayısını arttırmak ve kadınların daha fazla görünür olmasını sağlamak amacıyla 7 ayrı kategoride verilen ödüller sahiplerini buldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nca, enerji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla geçen yıl ilki düzenlenen “Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar” Ödül Töreni’nin ikincisi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda dün akşam düzenlendi. 

7 FARKLI KATEGORİDE ÖDÜLLER VERİLDİ

Enerji sektöründe kadın çalışan ve yönetici sayısını arttırmayı ve kadınların daha fazla görünür olmasını sağlamayı amaçlayan ödüller 7 farklı kategoride verildi.

Enerji ve maden sektörünün gelişme ve büyüme hedeflerine de önemli katkı sunacak program kapsamında, “Akademi Ödülü”nü Prof. Dr. Şule Ertan Ela, “İş Dünyası Ödülü”nü Shell'den Dr. Selda Gülcan, “Kadın Profesyonel Ödülü”nü Kayserigaz Birim Yöneticisi Işıl Akkoç, “Girişimci Ödülü”nü Burcu Aydemir, “Enerjide Örnek Şirket Ödülü”nü Enerjisa Satış Perakende AŞ'den Üst Yöneticisi Ziya Erdem, “Geleceğe İlham Veren Kadın Ödülü”nü milli yüzücü Sümeyye Boyacı ve “Jüri Özel Ödülü”nü Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Gülefşan Demirbaş aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler