1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Turcas AŞ, SPSCAP’in distribütörü oldu

Turcas AŞ, SPSCAP’in distribütörü oldu

Enerji Günlüğü – Turcas AŞ, ultrakapasitör enerji depolama teknolojisi firmalarından SPSCAP GmbH ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Turcas...

Turcas AŞ, SPSCAP’in distribütörü oldu

Enerji Günlüğü – Turcas AŞ, ultrakapasitör enerji depolama teknolojisi firmalarından SPSCAP GmbH ile distribütörlük anlaşması imzaladı. 

Turcas Petrol AŞ, Almanya ve Çin Halk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren ultrakapasitör enerji depolama teknolojisi firmalarından SPSCAP Europe Supreme Power Solutions GmbH (SPSCAP) ile Münhasır Distribütörlük Anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Turcas AŞ, SPSCAP tarafından geliştirilen ve üretilen ultrakapasitör teknolojilerinin Türkiye pazarında satışına ilişkin tek yetkili firma olarak faaliyet gösterecek.

Ultrakapasitör; yüksek güç yoğunluğu ile performans sağlayan ve verimlilik artıran yenilikçi bir enerji depolama teknolojisi. 2003 yılından bu yana segmentinde faaliyet gösteren SPSCAP, 26 ülkedeki 200’ün üzerinde müşteriye hizmet veriyor. 

Turcas AŞ’den yapılan açıklamada enerji, savunma, ulaşım teknolojileri ve ağır iş makinaları sektörlerinde yerli teknolojiyle üretim yapan kuruluşlara SPSCAP’la başlattıkları işbirliği çerçevesinde ortak geliştirme çalışmalarıyla çeşitli ölçeklerde çözümler sunmayı ve yerli üretime değer katmayı hedefledikleri bildirildi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler