1. HABERLER

  2. PETROL

  3. KGM 6 adet otoyol hizmet tesisi için görevlendirme yapacak

KGM 6 adet otoyol hizmet tesisi için görevlendirme yapacak

Enerji Günlüğü – KGM 3 adedi çift taraflı olmak üzere 6 adet otoyol hizmet tesisiyle ilgili görevlendirme yapmak üzere önseçim yapacak.  Ulaştırma...

KGM 6 adet otoyol hizmet tesisi için görevlendirme yapacak
Enerji Günlüğü – KGM 3 adedi çift taraflı olmak üzere 6 adet otoyol hizmet tesisiyle ilgili görevlendirme yapmak üzere önseçim yapacak. 
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İzmir Çevreyolu-Aydın Otoyolu, Niğde-Pozantı Otoyolu, Edirne-İstanbul Otoyolu ve Anadolu Otoyolu üzerindeki 6 adet otoyol hizmet tesisiyle ilgili; projelendirme, yapım, bakım ve işletme süresince idareye pay vermek ve kira ödemek suretiyle görevlendirilecek olan isteklileri seçmek için önseçim yapacak. 
 
Önseçime sadece sermaye şirketleri katılabilecek ve üstleniciler görev süresi sonunda tesisleri idareye bedelsiz ve kullanılabilir durumda devredecekler. 
 
Önseçim konusu olacak tesislerin konumu, tipi ve özellikleri aşağıdaki gibi olacak. 
 
• İzmir Çevreyolu-Aydın Otoyolu km: 73+450’deki Sağlık B Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı) ve bu tesise bağlı km:51+000’daki Torbalı D Tipi (çift taraflı) Otoyol Hizmet Tesisi.
 
• Niğde-Pozantı Otoyolu km: 298+500’deki Niğde B Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı).
 
• Niğde-Pozantı Otoyolu km: 340+050’deki Kırgeçit D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (tek taraflı).
 
• Edirne-İstanbul Otoyolu km: 196+000’daki Muratbey D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (tek taraflı).
 
• Anadolu Otoyolu km: 56+600’deki Tavşancıl D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (tek taraflı).
 
İsteklilerin KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığı’ndan 1.500 TL karşılığında önseçim şartnamesi alıp, gereken formları doldurduktan sonra 
 
• İzmir Çevreyolu-Aydın Otoyolu km: 73+450’deki Sağlık B Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı) ve bu tesise bağlı km:51+000’daki Torbalı D Tipi (çift taraflı) Otoyol Hizmet Tesisi için 12 Mart 2019 günü saat 17.00’ye kadar;
 
• Niğde-Pozantı Otoyolu km: 298+500’deki Niğde B Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (çift taraflı) ve Niğde-Pozantı Otoyolu km: 340+050’deki Kırgeçit D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (tek taraflı) için 13 Mart 2019 günü saat 17.00’ye kadar; 
 
• Edirne-İstanbul Otoyolu km: 196+000’daki Muratbey D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (tek taraflı) ve Anadolu Otoyolu km: 56+600’deki Tavşancıl D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi (tek taraflı) için 14 Mart 2019 günü saat 17.00’ye kadar, KGM İşletmeler Daire Başkanlığına vermeleri gerekiyor. 
 
Önseçim sonucunda yeterli görülen şirketler, teklif verme şartnamesi, sözleşme tasarısı, teknik şartname, otoyol hizmet tesisleri bakım ve işletme el kitabı, otoyol hizmet tesisleri bakım ve işletme şartnamesi, ardışık tesisler itinereri (akaryakıt tesisleri için) ile planları içeren teklif belgelerini 3.500 TL karşılığında KGM İşletmeler Daire Başkanlığından alacaklar. 
Önceki ve Sonraki Haberler