1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK petrol piyasasında 6 yeni lisans verdi

EPDK petrol piyasasında 6 yeni lisans verdi

Enerji Günlüğü – EPDK, petrol piyasasında faaliyet gösteren 6 şirkete lisans verdi.  Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), petrol piyasasında...

EPDK petrol piyasasında 6 yeni lisans verdi
Enerji Günlüğü – EPDK, petrol piyasasında faaliyet gösteren 6 şirkete lisans verdi. 
 
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), petrol piyasasında faaliyet gösteren 6 şirkete yeni lisans erdi. Lisans alan şirketlerin aşağıda adları, lisans türleri ve lisans süreleri şöyle sıralandı:…
 
• Ergaz Akaryakıt LPG LNG CNG Dağ. San. ve Tic. Ltd. Şti. (Dağıtıcı, 15 yıl). 
• Aslanlı Otelcilik Turizm İnş. Müh. Mim. Hiz. Gıda Tarım Hayvancılık Biodizel Petrol Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (Madeni Yağ, 10 yıl). 
• ÇLB Petrolcülük AŞ (Dağıtıcı, 15 yıl).
• Araf Akaryakıt Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti. (İhrakiye teslimi, 15 yıl).
• Petrolux Petrolcülük AŞ (Dağıtıcı, 15 yıl). 
• Dila Geri Dönüşüm Enerji ve Çevre Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. (Madeni Yağ, 10 yıl). 
 
Petrol piyasasında Atlantik Petrol Ürünleri Tic. ve San. AŞ’nin madeni yağ lisansı ile ÇLB Petrolcülük AŞ’nin dağıtıcı lisansı ise son erdirildi. 
 
KURUL 3 KARARINI DA GERİ ALDI
Kurul, Akoni Kimya Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. AŞ ve Bilkim Petrokimya San. ve Tic. AŞ’nin daha önce sona erdirilmesine karar verdiği madeni yağ lisanslarıyla ilgili sona erdirme kararlarını da geri aldı. 
 
Maxi Enerji Anonim Şirketi ile ilgili dağıtıcı lisansını sona erdirme kararını geri alma kararı ise geri alınarak, Maxi Enerji’nin dağıtıcı lisansı sona erdirildi. 
Önceki ve Sonraki Haberler