1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. HESİAD yönetimi belirlendi

HESİAD yönetimi belirlendi

Enerji Günlüğü - HESİAD Yönetim Kurulu’na Fahrettin Arman, Taner Ercömert, Serpil Serdar, Y. Hüseyin Yücebaş ve Cem Özkök seçildi.Türkiye'de hidroelektrik...

HESİAD yönetimi belirlendi

Enerji Günlüğü - HESİAD Yönetim Kurulu’na Fahrettin Arman, Taner Ercömert, Serpil Serdar, Y. Hüseyin Yücebaş ve Cem Özkök seçildi.

Türkiye'de hidroelektrik enerji üretimi konusunda faaliyet gösteren şirketlerin bir araya gelerek hidroelektrik enerji konusunda çalışmalar yapmak, sektörün sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve sektördeki şirketler arasında işbirliği ve dayanışmayı sağlamak üzere oluşturdukları bir birlik olan Hidroelektrik Santralları Sanayi İşadamları Derneği (HESİAD), 30 Ocak 2019’da gerçekleştirdiği toplantı ile yeni Yönetim Kurulu’nu belirledi.Yapılan seçim sonucunda HESİAD Yönetim Kurulu’na Ayen Enerji Genel Müdürü Fahrettin Arman, Limak Enerji Genel Müdürü Taner Ercömert, Akdenizli Elektrik’ten Serpil Serdar, Ak Enerji’den Y. Hüseyin Yücebaş ve Mogan Yatırım Holding’den Cem Özkök seçildi. HESİAD’ın yeni yönetim kurulu 2 yıl süreyle görev yapacak.

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını da yaptı. Önceki Başkan Fahrettin Arman Başkanlık görevine yeniden getirildi. Başkan Vekilliği ve genel sekreterlik görevini yeniden Taner Ercömert, Saymanlık görevini ise Serpil Serdar üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler