1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Maraş Onikişubat’ta akaryakıt ve servis istasyonu arsası satılacak

Maraş Onikişubat’ta akaryakıt ve servis istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir adet akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak. Kahramanmaraş ilinin...

Maraş Onikişubat’ta akaryakıt ve servis istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir adet akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak. 

Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesinde Karamanlı Mahallesi’nde 5872 nolu ada üzerinde 7 nolu parselde bulunan, Belediye’ye ait; 1.609,09m2 genişliğindeki akaryakıt ve servis istasyonu arsası, kapalı teklif ihale usulüyle satışa çıkarılacak. İhale edilecek olan arsanın muhammen bedeli 4.746.815,5 TL olarak belirlendi. Buna istinaden istekilerin ihale saatinden önce 145.000 TL geçici teminat yatırmaları gerekecek. 

İhale, 31 Ocak 2019 günü, saat 14.00’te Onikişubat Belediyesi, Encümen Toplantı Salonu, Akçakoyunlu Mahallesi, Şekerdere Caddesi, No: 18/1 Onikişubat, Kahramanmaraş adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, Onikişubat Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde mesai saatleri içinde ücretsiz görülebilecek ve 250 TL karşılığında aynı yerden satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 12.00’ye kadar Onikişubat Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelir Tahakkuk Servisine elden veya posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler