1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. İsviçreli BKW ilginç enerji çözümlerini sunacak

İsviçreli BKW ilginç enerji çözümlerini sunacak

Enerji Günlüğü - İsviçreli enerji ve altyapı şirketi BKW AG ve güneş enejisi izleme hizmeti sunan bağlı ortaklığı Solar-Log™ en son enerji...

İsviçreli BKW ilginç enerji çözümlerini sunacak

Enerji Günlüğü - İsviçreli enerji ve altyapı şirketi BKW AG ve güneş enejisi izleme hizmeti sunan bağlı ortaklığı Solar-Log™ en son enerji çözümlerini Avrupa enerji endüstrisi temsilcilerine tanıtacak.

Avrupa enerji endüstrisinin ana oyuncularını bir araya getirecek olan E-dünya Enerji ve Su Ticaret Fuarı, 5-7 Şubat 2019 tarihleri ​​arasında Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleşecek. En son konu ve trendlerin değerlendirileceği fuara 25 bin katılımcı bekleniyor. Fuarın katılımcıları arasında bulunan İsviçre merkezli uluslararası enerji ve altyapı şirketi BKW AG ve bağlı ortaklığı Solare Datensysteme GmbH (Solar-Log™) ilginç enerji çözümlerini görücüye çıkaracak.  

BKW, elektrik piyasasında verim maksimizasyonu, santral portföy optimizasyonu ve yenilikçi bakım konseptleri için çözümler geliştiriyor. Solar izleme, akıllı enerji, feed-in yönetimi ve hizmetleri alanında çalışmalar yürüten Solar-Log ™ ise Solar-Log ™ enerji yönetim sistemini geliştiriyor ve sunuyor.

7000 çalışanı bulunan BKW, Şirketlere, özel şahıslar ve kamu sektörü için enerji üretimi ve tedarik altyapılarını planlıyor, inşa ediyor ve işletiyor. Yenilenebilir enerji üzerine yoğunlaşan şirket, yenilenebilir enerjiler için dijital iş modelleri sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler