1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK OG elektrik dağıtım merkezi satın alacak

TTK OG elektrik dağıtım merkezi satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, orta gerilim elektrik dağıtım merkezi, satın almak için ihale yapacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu, Karadon Taşkömürü İşletme...

TTK OG elektrik dağıtım merkezi satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, orta gerilim elektrik dağıtım merkezi, satın almak için ihale yapacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu, Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi iş sahasında kullanmak üzere, bir adet orta gerilim elektrik dağıtım merkezi satın almak üzere, açık ihale usulüyle ihale yapacak. 

İhale 28 Ocak 2019 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale evrakı TTK, Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi, No: 125, Zonguldak ve TTK, Ankara Misafirhanesi, 7. Cad. (Aşkabat Cad.), 19. Sok., No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek ve aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TTK, Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresine verilebilecek ya da posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecekler. İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler