1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri’nde iki ayrı atama

Türkiye Petrolleri’nde iki ayrı atama

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri’nde Hakan Uçar, yatırım Direktörü; Mustafa Akgül de Satış Direktörü olarak atandı. Türkiye Petrolleri’nde...

Türkiye Petrolleri’nde iki ayrı atama

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri’nde Hakan Uçar, yatırım Direktörü; Mustafa Akgül de Satış Direktörü olarak atandı. 

Türkiye Petrolleri’nde yeni yılla birlikte gerçekleşen üst düzey iki atamanın ilki yatırım direktörlüğünde gerçekleşti. Türkiye Petrolleri’nde Yatırım Direktörlüğüne Hakan Uçar; Satış Direktörlüğüne de Mustafa Akgül atandı. 

1992 yılında Shell Türkiye Perakende Satış Koordinatörü olarak iş hayatına başlayan Hakan Uçar, daha sonra 2000 yılında Petrol Ofisi AŞ’nin özelleşmesiyle birlikte Petrol Ofisi bünyesinde, Perakende Yatırım Müdürlüğü, çeşitli Bölge Müdürlükleri, Müşteri Perakende Segmentasyon Müdürlüğü, Kıbrıs KIPET Genel Müdürlüğü, Perakende Satışlar Müdürlüğü ve Taşıt Tanıma Müdürlüğü gibi farklı yöneticilik görevlerinde bulundu.

2019 itibarıyla Türkiye Petrolleri Satış Direktörü Şakir Memikoğlu’nun DOCO operasyonlarının başına getirilmesiyle birlikte boşalan koltuğa ise Mustafa Akgül getirildi. 

2010-2017 yılları arasında TOTAL Oil Türkiye AŞ’de Satış Direktörü, 2017-2018 yılları arasında ise Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mustafa Akgül, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin yeni Satış Direktörü oldu. 

Boğaziçi Üniversitesi mezunu, Yüksek Endüstri Mühendisi olan Mustafa Akgül, profesyonel hayatına 1990 yılında Total AŞ’de Satış Temsilcisi olarak başladı. Daha sonra Kuzey Marmara Bölge Müdürlüğü, Proje Müdürlüğü, Yakıtmatik Müdürlüğü, Ticari Satışlar Müdürlüğü, Madeni Yağ Direkt Satışlar Müdürlüğü, İstasyonlar Satış Müdürlüğü gibi çeşitli pozisyonlarda görev alan Akgül, Ocak 2019 itibariyle Türkiye Petrolleri Satış Direktörü olarak atandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler