1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi araştırma görevlisi alacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü – Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, elektrik tesisleri konusunda çalışmış bir araştırma görevlisini işe alacak. Bolu Abant...

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü – Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, elektrik tesisleri konusunda çalışmış bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi; Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Adayların Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olması ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yapıyor olması şartları aranıyor.

Başvuruların; başvuru dilekçesi, özgeçmiş, diploma veya geçici mezuniyet belgesi, öğrenci durum belgesi, yabancı dil sonuç belgesi, akademik personel ve lisansüstü eğitimi giriş sınavı (ALES) sonuç belgesi, transkript onaylı sureti, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla birlikte, en geç 11 Ocak 2019 günü mesai bitimine kadar, Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ne şahsen veya postayla yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler