1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BOTAŞ 186 personel alacak

BOTAŞ 186 personel alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, İŞKUR üzerinden genellikle mühendis, sağlık memuru, teknisyen ve uzman yardımcısı pozisyonlarında 189 personel alacak. Başvurular...

BOTAŞ 186 personel alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, İŞKUR üzerinden genellikle mühendis, sağlık memuru, teknisyen ve uzman yardımcısı pozisyonlarında 189 personel alacak. Başvurular 31 Aralık-4 Ocak tarih aralığında yapılacak.

BOTAŞ, mühendis, teknisyen, sağlık memuru büro görevlisi gibi birçok pozisyonda personel alımı yapacağını ilan aracılığıyla paylaştı. BOTAŞ personel alımı sürecini İŞKUR üzerinden tamamlayacak. Adaylarda aranan genel şartlar haricinde tecrübe ve nitelik şartlarını da ilan aracılığıyla listeleyen BOTAŞ, 31 Aralık-4 Ocak tarih aralığında başvuruları tamamlayacak. 

HANGİ BÖLÜMLERDE ALIM YAPILACAK?

Türkiye'nin birçok ilinde yapılacak olan alımlar, genellikle mühendis, sağlık memuru, teknisyen ve uzman yardımcısı pozisyonlarında gerçekleşecek. 

Bazı mühendislik bölümleri için aranan şartlar;

1-İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

2- İŞKUR’da bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- İşe başlatılan işçilerin deneme süresi 30 gündür.

4- İşe başlayan işçiler, 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacaktır.

5- İlana müracaat eden adayların 01.01.2019 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları (01/01/1984 tarihinden sonra doğanlar) gerekmektedir.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler