1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Münci Bilgiç Mobil Oil’de Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür oldu

Münci Bilgiç Mobil Oil’de Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür oldu

Enerji Günlüğü – Münci Bilgiç, Mobil Oil Türk AŞ’nin Türkiye Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürlük görevine getirildi. Mobil Oil Türk AŞ’nin...

Münci Bilgiç Mobil Oil’de Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür oldu

Enerji Günlüğü – Münci Bilgiç, Mobil Oil Türk AŞ’nin Türkiye Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürlük görevine getirildi. 

Mobil Oil Türk AŞ’nin Türkiye’deki tüm operasyonlarından sorumlu genel müdürlük görevine, şirkette 28 yıldır çalışan Münci Bilgiç getirildi. Bilgiç, yeni görevi kapsamında madeni yağ satışlarının sorumluğunu da üstlenecek. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden 1986 yılında mezun olan Bilgiç, iki yıl boyunca Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Daha sonra 1989’da Alarko Holding’de mühendis olarak çalışan Bilgiç, 1990 yılında Mobil Oil Türk AŞ’de çalışmaya başladı. 1991-1995 yılları arasında İngiltere’de Mobil Europe Limited ve Mobil Oil Company Limited Şirketi’nde görev aldı ve 1996-1998 yılları arasında Mobil Türkiye Madeni Yağ Fabrikası Planlama Müdürlüğü görevini üstlendi. 

1998-2001 yılları arasında da Mobil Türkiye Mali İşler Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yürüten Bilgiç, 2001’de Exxon-Mobil Global Birleşmesi Türkiye Lider Takımı Üyesi oldu. Şirkette 2001-2008 yılları arasında Türkiye Mali İşler Direktörlüğü görevini yürüten Münci Bilgiç, 2009-2011 yılları arasında Türkiye, Balkanlar ve Orta Asya Otomotiv Grubu Yağları Satış Müdürlüğü, 2011-2014 yılları arasında da Avrupa ve Rusya Bölgeleri’nden Sorumlu Perakende Müşteriler Satış Müdürlüğü görevine getirildi. Bilgiç, 2014-2018 yılları arasında da Avrupa, Rusya, Afrika ve Ortadoğu Bölgeleri Otomotiv Grubu Stratejik Müşteri Yöneticiliği görevini yürüttü. Bilgiç, bu görevi kapsamında toplamda 84 ülkeden sorumluydu.

Önceki ve Sonraki Haberler