1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Mehmet Bostan yeniden Petkim AŞ yönetim kurulu üyesi oldu

Mehmet Bostan yeniden Petkim AŞ yönetim kurulu üyesi oldu

Enerji Günlüğü – Petkim AŞ’nin boş bulunan bağımsız yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Bostan atandı. Petkim Petrokimya Holding AŞ’nin boş...

Mehmet Bostan yeniden Petkim AŞ yönetim kurulu üyesi oldu

Enerji Günlüğü – Petkim AŞ’nin boş bulunan bağımsız yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Bostan atandı. 

Petkim Petrokimya Holding AŞ’nin boş bulunan yönetim kurulu üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu’nun 363. ve Şirket Esas Sözleşmesi’nin 11. maddesi hükümlerine göre, yapılacak ilk genel kurul toplantısının onayına sunulmak üzere, bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Mehmet Bostan atandı. 

Mehmet Bostan, yaklaşık bir ay kadar önce Petkim AŞ Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaparken, istifa ederek görevinden ayrılmıştı. 1971 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Bostan, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden İngilizce İşletme Yüksek Lisans derecesi aldı. 

Mehmet Bostan Denizbank’ta Kurumsal Bankacılık Yetkilisi, BNP Ak Dresdner Bank’ta Pazarlama Müdürü, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda Müdürlük görevleri yaptı. Daha sonra Dresdner Bank AG Türkiye Baş Temsilcisi olarak görev alan Mehmet Bostan, 2009 yılında Güneş Sigorta’da Mali İşler Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Ardından Vakıf Emeklilik Genel Müdürü olarak 6 yıl görev yapan Bostan, Turkcell Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği yaptı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda da görev aldı. Mehmet Bostan bir dönem Türkiye Varlık Fonu Başkanı olarak da görev yaptı.

MEHMET BOSTAN PETKİM AŞ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Önceki ve Sonraki Haberler