1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Sönmezler Adana'daki biyodizel tesisinin kapasitesini iki kat arttıracak

Sönmezler Adana'daki biyodizel tesisinin kapasitesini iki kat arttıracak

Enerji Günlüğü - Sönmezler Yağ San. ve Tic. A.Ş. Adana'da bulunan biyodizel tesisinin kapasitesini iki kat arttırarak 382 ton/güne çıkaracak.Sönmezler...

Sönmezler Adana'daki biyodizel tesisinin kapasitesini iki kat arttıracak

Enerji Günlüğü - Sönmezler Yağ San. ve Tic. A.Ş. Adana'da bulunan biyodizel tesisinin kapasitesini iki kat arttırarak 382 ton/güne çıkaracak.

Sönmezler Yağ San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde işletilmekte olan Biodizel Üretim Tesisinin üretim kapasitesinin artırılması planlanıyor. Kapasite artışı projesi kapsamında kurulu bulunan ve işletilmekte olan mevcut 190 ton/gün kapasiteli rafine yağ üretim tesisine ham madde sağlamak amacıyla 192 ton/gün kapasiteli Ham Yağ Üretim Tesisinin kurulması planlanmaktadır. Rafine edilen yağın bir kısmı mevcut 6,5 ton/gün kapasiteli Biodizel Üretim Tesisine aktarılarak Biodizel Üretim Tesisinin kapasitesi 100 ton/gün olarak planlanarak kapasitesi artırılacak. Rafine edilen ham yağın geri kalanı ise satışa sunulacak. 

700 bin lira civarındaki kapasite artış çalışmaları sonunda mevcut durumda kurulu bulunan 190 ton/gün kapasiteli rafine yağ üretim tesisi ve kurulacak olan 192 ton/gün kapasiteli Ham Yağ Üretim Tesisi ile birlikte toplam kapasite 382 ton/gün olacak.

SÖNMEZLER ADANA’DA BİYODİZEL TESİSİ AÇACAK

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler