1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Elazığ’da bir adet jeotermal kaynak ruhsatı verilecek

Elazığ’da bir adet jeotermal kaynak ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü – Elazığ’da bir adet jeotermal kaynak sahasında arama ruhsatı verilecek. Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Sivrice ilçesine...

Elazığ’da bir adet jeotermal kaynak ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü – Elazığ’da bir adet jeotermal kaynak sahasında arama ruhsatı verilecek. 

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Sivrice ilçesine bağlı Kürk Köyü mevkiinde yer alan 4.934,05ha genişliğindeki, L42-a2, L42-b1, L42-b2 pafta numaralı jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ruhsatı vermek üzere, açık teklif arttırma usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 25 Aralık 2018 günü, saat 10.00’da, Elazığ İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Kat:2, İl Encümeni Toplantı Salonu, Çaydaçıra Mahallesi, Emsal Sokak, No:9, Merkez, Elazığ adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Elazığ İl Özel İdaresi Hizmet Binası, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Kat:6, Çaydaçıra Mahallesi, Emsal Sokak, No:9, Merkez, Elazığ adresinde ücretsiz görülebilecek ve Elazığ İl Özel İdaresi Muhasebe Müdürlüğüne yatırılacak olan 1.000 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar Elazığ İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Kat:2, İl Encümeni Toplantı Salonu, Çaydaçıra Mahallesi, Emsal Sokak, No:9, Merkez, Elazığ adresine teslim etmeleri gerekiyor. 

Ruhsatlandırılacak olan ihale konusu arazilerin ilçesi, köyü, yüzölçümü, muhammen bedeli, geçici teminatı ve ihale saati; ihaledeki sıralamasına göre aşağıdaki gibi listelendi. 

İHALE EDİLECEK SAHANIN…

İlçesi: Sivrice

Köyü: Kürk Köyü

Yüzölçümü: 4.934,05ha

Pafta numarası: L42-a2, L42-b1, L42-b2

Muhammen bedeli: 622.080 TL

Geçici teminatı: 18.662,40 TL. 

Önceki ve Sonraki Haberler