1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Bakanlığı 5 denetçi yardımcısı alacak

Enerji Bakanlığı 5 denetçi yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, denetçi yardımcısı unvanıyla istihdam edilmek üzere 5 kişiyi işe alacak. Enerji ve Tabii...

Enerji Bakanlığı 5 denetçi yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, denetçi yardımcısı unvanıyla istihdam edilmek üzere 5 kişiyi işe alacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Denetim Hizmetleri Başkanlığı; Genel İdari Hizmetler sınıfından 7. ve 8. dereceli, 5 kişilik denetçi yardımcılığı kadrosu için 16 ve 17 Mart 2019 tarihlerinde Ankara’da, Denetçi Yardımcılığı Giriş Sınavı yapacak. 

Sınava katılmak için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan nitelikleri taşımak; en az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak; sağlık durumu, her türlü iklim ve yolculuk koşullarına elverişli bulunmak; sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci gününde 35 yaşını doldurmamış olmak (01.01.1984 ve sonraki tarihlerde doğmuş olmak); ÖSYM tarafından 2017 ve 2018 yıllarında yapılan “Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP48” puan türünden en az 80 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı 100 kişi içerisinde bulunmak (100. sıradaki aday ile aynı puana sahip diğer adaylar da giriş sınavına alınacaklar) şartları aranacak. 

Başvuruların 01 Şubat 2019 günü mesai bitimine kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Denetim Hizmetleri Başkanlığı, Türkocağı Caddesi, No:2, A Blok, Kat:3, Çankaya, Ankara adresine, elden veya posta ile yapılması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler