1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi enerji uzmanı asistan alacak

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi enerji uzmanı asistan alacak

Enerji Günlüğü – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, enerji sistemleri konusunda çalışan bir araştırma görevlisini işe alacak. Ankara Yıldırım...

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi enerji uzmanı asistan alacak

Enerji Günlüğü – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, enerji sistemleri konusunda çalışan bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere, bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Adayların elektrik elektronik mühendisliği veya enerji sistemleri mühendisliği bölümlerinden birinden lisans derecesi almış olmaları ve enerji sistemleri mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. Adayların 35 yaşını aşmamış olması ve ALES ile YDS puanlarının da en az 70 olması şartı aranıyor. 

Başvurular, 26 Aralık 2018 günü mesai bitimine kadar, şahsen veya postayla Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler