1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. 5. İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi için kayıtlar başladı

5. İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi için kayıtlar başladı

Enerji Günlüğü - Elektrik Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubeleri tarafından 3-4-5 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

5. İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi için kayıtlar başladı

Enerji Günlüğü - Elektrik Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubeleri tarafından 3-4-5 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 5. İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi için katılımcı kayıtları alınmaya başlandı. 

İzmir, sektörün teknik içeriği en yoğun etkinliği olan İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi’ne 5. defa ev sahipliği yaparak günümüz teknolojilerinin yanı sıra geleceğin teknolojilerinin de paylaşıldığı bir ortamı kamuoyuna sunacak. Sempozyum ve Sergi için başvuru kayıtları alınmaya başlandı. Bildiri özetlerinin ise 4 Mart 2019 tarihine kadar, tam metin bildirilerin ise 17 Haziran 2019 tarihine kadar sempozyum sekretaryasına gönderilmesi gerekiyor.

ELE ALINACAK KONULAR

Etkinlikte rüzgar enerjisi sektöründeki son gelişmeler takip edilecek, sorunlar masaya yatırılacak, rüzgâr enerjisi alanında farklı bileşenlere ait en son teknolojiler tartışılacak. 

Teknik oturumların yanı sıra en yeni akademik gelişmelerin de paylaşılacağı oturumları ile akademi, sanayi, toplum iş birliğine katkı sunacak olan sempozyum bünyesinde, yerli imalat teknolojileri ve üreticilerin karşılaştıkları sorunların da tartışılacağı oturumlara yer verilecek. Ayrıca sektörün gelişimine paralel olarak bölgede yaşanan sosyal ve çevresel sorunlar ele alınarak çözüm yolları aranacak.

FİRMALAR ÜRÜNLERİNİ SERGİLEYEBİLECEKLER

Sempozyum bünyesindeki sergide sektörde faaliyet gösteren firmaların en yeni ürün ve hizmetlerini 3 gün süre ile tanıtma şansının olacağı etkinlikte, katılımcılar panel ve oturumlarda takip ettikleri teknolojileri doğrudan inceleme şansına erişecekler. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler