1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Murat Yeşilyurt Aksa Enerji bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu

Murat Yeşilyurt Aksa Enerji bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu

Enerji Günlüğü – Aksa Enerji, 12 Kasım 2018’den itibaren göreve başlamak suretiyle, Murat Yeşilyurt’u bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atadı. Aksa...

Murat Yeşilyurt Aksa Enerji bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu

Enerji Günlüğü – Aksa Enerji, 12 Kasım 2018’den itibaren göreve başlamak suretiyle, Murat Yeşilyurt’u bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atadı. 

Aksa Enerji Üretim AŞ Yönetim Kurulu, 12 Kasım 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, boş olan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine, Murat Yeşilyurt’un atanmasına karar verdi. 

Mayıs 1975’te, Ünye’de doğan Murat Yeşilyurt, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde İşletme Yüksek lisansı yapan Yeşilyurt, iş hayatına bankacılık sektöründe başladı. Murat Yeşilyurt, bankaların hazine birimlerinde ve finans şirketlerinde fon yöneticisi olarak görev aldı. Finans segmentindeki tecrübesiyle çalıştığı kurumlarda eğitici kimliği ile de görevler üstlendi. Ekonomi dergilerinde köşe yazıları ve makaleler de yazan Murat Yeşilyurt, Türk bankacılık sektörü ve reel sektörde ekonomi ve strateji geliştirme danışmanı ve eğitmen olarak profesyonel hayatına devam etti. “Dünya ve Türkiye’de Altın ve Altın Bankacılığı” adlı bir eğitim kitabı bulunan Murat Yeşilyurt evli ve bir kız çocuk babası.

Önceki ve Sonraki Haberler