1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - Enerji sektörünün önde gelen paydaşlarını bir araya getirecek olan 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, Ankara Congresium’da...

11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - Enerji sektörünün önde gelen paydaşlarını bir araya getirecek olan 11. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, Ankara Congresium’da başladı.

Enerji sektörünün yurt içi ve dışındaki önemli temsilcilerini buluşturan Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, kapılarını açtı.

Kongre Başkanı Çiğdem Dilek, bu yıl “enerjini farket” ve “enerjini paylaş” mottosuyla ilerledikleri bu büyük etkinlikte, 300’e yakın firmanın stant açacağını, yaklaşık 15 bin delegenin katılım sağlayacağını kaydetti.

Dilek, bu yıl da büyük ilgi toplamasını bekledikleri fuarda, çok sayıda firmanın yerli ve milli geliştirilen ilk ev elektrikli şarj istasyonları gibi son projelerini ilk kez görücüye çıkaracağını ifade ederek, “Ulusal ve uluslararası firmaları 11’nci kez aynı çatı altında buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sektörün tüm aktörlerini etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

 
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler