1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Balıkesir Üniversitesi biyodizel uzmanı doktor alacak

Balıkesir Üniversitesi biyodizel uzmanı doktor alacak

Enerji Günlüğü – Balıkesir Üniversitesi biyodizel ve içten yanmalı motor uzmanı bir doktoru işe alacak. Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi,...

Balıkesir Üniversitesi biyodizel uzmanı doktor alacak

Enerji Günlüğü – Balıkesir Üniversitesi biyodizel ve içten yanmalı motor uzmanı bir doktoru işe alacak. 

Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların biyodizel ve içten yanmalı motorlar hakkında çalışmalar

yapmış olması şartı aranıyor. 

Adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans, doktora diploması veya doktora belgelesinin onaylı örneğini, Balıkesir Üniversitesi kriterlerine göre Merkezi Yabancı Dil Sınavlarından en az 55 puan aldıklarına ilişkin yabancı dil belgelerini, 2 adet fotoğraf, hizmet cetveli, Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu (form ve istenen diğer belgelerin birer örneği ayrıca yayın dosyalarına da konacak), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile birlikte, en geç 20 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar, fakülte dekanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor. 

Ayrıca adayların, devlet hizmeti yükümlüsü olmadıklarını ya da 6 aydan daha az yükümlülükleri kaldığını belgelendirmeleri de gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler