1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bitlis Eren Üniversitesi elektrik tesisi uzmanı hoca arıyor

Bitlis Eren Üniversitesi elektrik tesisi uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Bitlis Eren Üniversitesi, elektrik tesisleri konusunda uzmanlaşmış, doktor unvanlı bir öğretim üyesi alacak. Bitlis Eren Üniversitesi,...

Bitlis Eren Üniversitesi elektrik tesisi uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Bitlis Eren Üniversitesi, elektrik tesisleri konusunda uzmanlaşmış, doktor unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Bitlis Eren Üniversitesi, Mühendislik Fakjültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Başvurmak isteyenlerin doktorasını elektrik tesisleri alanında yapmış olması şartı aranıyor. 

Adayların, başvurmak istedikleri birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, doktora belgesinin onaylı örneğini, 2 adet fotoğraflarını, Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanının veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartının fotokopisini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren dört takım dosyayı ekleyerek, 16 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar, Dekanlığa başvurmaları gerekiyor. Ayrıca adayların; bilimsel çalışma ve yayınlarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde biten ve devam eden yüksek lisans ve doktora çalışmalarının listelerini içeren birer CD’yi dosyalarına eklemeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler