1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Onsekiz Mart Üniversitesi elektrik uzmanı 2 doktoru işe alacak

Onsekiz Mart Üniversitesi elektrik uzmanı 2 doktoru işe alacak

Enerji Günlüğü – Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, doktor unvanlı iki elektrik uzmanını işe alacak. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Elektrik...

Onsekiz Mart Üniversitesi elektrik uzmanı 2 doktoru işe alacak

Enerji Günlüğü – Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, doktor unvanlı iki elektrik uzmanını işe alacak. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Elektrik Programı’nda bir ve Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı’nda da bir doktor unvanlı öğretim üyesini işe alacak. 

Elektrik Programı’nda görevlendirilecek olan adayın alternatif gravitasyon teorileri, enerji momentum problemi, kuark ve acayip kuark madde çözümleri, yüksek boyutlu evren modelleri ve sicim ve alan duvarları çözümleri konularında çalışmalar yağmış olması gerekiyor. 

Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı’nda görevlendirilecek olan adayın ise rüzgar enerjisi, akıntı enerjisi, rüzgar ve akıntı türbinleri üzerinde çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Adayların, başvurdukları birim, bölüm ve programı belirten dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomasının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, bilimsel çalışmaları ve varsa 4 nüsha yayın listesi ve kamu hizmetinde bulunanlar için hizmet belgesini ekleyerek, 09 Kasım 2018 gününe kadar, ilgili fakülte dekanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler