1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi YEKA uzmanı profesör arıyor

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi YEKA uzmanı profesör arıyor

Enerji Günlüğü – Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, profesör unvanlı bir enerji tesisleri uzmanını işe alacak. Nevşehir Hacı Bektaş Veli...

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi YEKA uzmanı profesör arıyor

Enerji Günlüğü – Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, profesör unvanlı bir enerji tesisleri uzmanını işe alacak. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir enerji tesisleri uzmanını, daimi statüde işe alacak. 

Adayların yenilenebilir enerji kaynakları, yenilenebilir enerji tesisleri ve akıllı şebekeler konularında çalışmaları olması gerekiyor. 

Adayların, başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini; 2 adet fotoğraf; nüfus cüzdanı sureti; noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlilik belgesi ve doçentlik belgesini; yabancı dil sonuç belgesi ile başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi ile 6 takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını, Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde, 09 Kasım 2018 gününe kadar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler