1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BOTAŞ’ta yeniden yapılanma

BOTAŞ’ta yeniden yapılanma

Enerji Günlüğü - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Yönetim Kurulu yeni yapılanma çerçevesinde yeni yönetimini belirledi.BOTAŞ Genel Müdürü...

BOTAŞ’ta yeniden yapılanma

Enerji Günlüğü - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Yönetim Kurulu yeni yapılanma çerçevesinde yeni yönetimini belirledi.

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, BOTAŞ’ın merkez ve taşra teşkilatlarında organizasyon yapısını işlevsel hale getirmek, yürütülen projeleri ve yasal mevzuatın kendisine yüklediği sorumlulukları hızlı ve zamanında yerine getirebilmek, kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanabilmek amacıyla Yönetim Kurulu’nun almış olduğu kararla yeni bir yapılandırmaya gidildiğini açıkladı. 

Bu kapsamda:

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na Zülfü Yıldırım, Sağlık Emniyet Çevre ve Kalite Daire Başkanlığı’na Mithat Aydın, Uluslararası Projeler Daire Başkanlığı’na Arif Ataman, Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığı’na Dilaver Öztürk, Etüt ve Proje Daire Başkanlığı’na Necati Evren, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’na Serdar Kacır, Petrol İşletmeleri Bölge Müdürdüğü’ne Mehmet Tecimen atandı.

Ayrıca, Aziz Murat Çakır, Ömerül Faruk Durmuş, Yavuz Selim Gayretli, Fahri Kandaz, Hüseyin Kızıltaş ve Fatih Sel’in vekaleten yürütmekte oldukları görevlerine asaleten atanmalarına karar verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler