1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İTÜ elektrik güç sistemleri uzmanı profesör alacak

İTÜ elektrik güç sistemleri uzmanı profesör alacak

Enerji Günlüğü – İTÜ, elektrik güç sistemleri analizi ve ve elektrik güç sistemleri kararlılığı alanlarında uzmanlığı bulunan bir profesör arıyor. İstanbul...

İTÜ elektrik güç sistemleri uzmanı profesör alacak

Enerji Günlüğü – İTÜ, elektrik güç sistemleri analizi ve ve elektrik güç sistemleri kararlılığı alanlarında uzmanlığı bulunan bir profesör arıyor. 

İstanbul Teknik Üniversitesi; Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere, profesör ünvanlı ve elektrik güç sistemleri analizi ve ve elektrik güç sistemleri kararlılığı alanlarında uzman bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların başvuracakları anabilim dalı ile niteliğini belirttikleri dilekçeleriyle beraber; özgeçmiş, doçentlik belgesi, dekanlık onaylı İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Bilgi Formu, başlıca araştırma eserleri, yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı; 06 Kasım 2018 gününe kadar, 6 takım halinde, Rektörlüğe şahsen teslim edecekler. Dosya ekleri yine 6’şar kopya olacak şekilde CD veya taşınabilir bellekte de teslim edilebilecek. 

Adayların elektrik güç sistemleri analizi ve ve elektrik güç sistemleri kararlılığı alanlarında çalışmaları olması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler