1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Amasya’da mikro HES yapılacak ve 25 yıllık işletme hakkı verilecek

Amasya’da mikro HES yapılacak ve 25 yıllık işletme hakkı verilecek

Enerji Günlüğü – Amasya Belediyesi, Akdağ isale hattı yenileme ve mikro HES yapımı ve 25 yıl süreyle işletilmesi işini vermek üzere ihale düzenleyecek. Amasya...

Amasya’da mikro HES yapılacak ve 25 yıllık işletme hakkı verilecek

Enerji Günlüğü – Amasya Belediyesi, Akdağ isale hattı yenileme ve mikro HES yapımı ve 25 yıl süreyle işletilmesi işini vermek üzere ihale düzenleyecek. 

Amasya Belediye Başkanlığı, Akdağ isale hattı yenileme ve mikro HES yapımı ve 25 yıl süreyle işletilmesi işini pazarlık usulüyle vermek üzere, ihale düzenleyecek.

İhale Belediye Encümeni tarafından; 06 Kasım 2018 günü, saat 14.30’da, Amasya Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılacak. İhale konusu işin muhammen bedeli 21.070.114,10 TL; yıllık kira bedeli ise 40.000 TL olarak belirlendi. Bu tutarlara istinaden istekliler, ihale muhammen bedeli ve kira bedeli üzerinden toplam 66.903,43 TL geçici teminat verecekler. 

İhale evrakı, Amasya Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İhale ve Satınalma Servisi’nde ücretsiz görülebilecek ve 1.500 TL+KDV karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, saat 12.00’ye kadar Amasya Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İhale ve Satınalma Servisi’ne teslim edilmesi gerekiyor. 

İsteklilerin mesleki yeterlilik belgelerini; tekliflerinde yerli malı sunacaklar ise yerli malı belgesini ve en çok ihale gününden 7 gün öncesine ait, en az 15.000.000 TL tutarında banka referans mektubunu komisyona ibraz etmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler