1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Yerli takım tezgahı üreticileri Tayvan'a çıkarma yapacak

Yerli takım tezgahı üreticileri Tayvan'a çıkarma yapacak

Enerji Günlüğü - Makina sektörünün en büyük fuarlarından biri olan Taipei International Machine Tool Show (TIMTOS), 4-9 Mart 2019 tarihleri arasında Tayvan’da...

Yerli takım tezgahı üreticileri Tayvan'a çıkarma yapacak

Enerji Günlüğü - Makina sektörünün en büyük fuarlarından biri olan Taipei International Machine Tool Show (TIMTOS), 4-9 Mart 2019 tarihleri arasında Tayvan’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

İki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük üçüncü Takım Tezgahları Fuarı olan Taipei International Machine Tool Show (TIMTOS), 4 – 9 Mart 2019 tarihleri arasında Tayvan’da açılacak. Türk üreticiler için büyük fırsatlar barındıran fuara Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) önderliğinde 10’un üzerinde firmanın katılması planlanıyor. Etkinliğin tanıtım toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi.

90 ÜLKEDEN 53 BİN ZİYARETÇİ 

Bilimsel ve teknolojik iş birliğinin genişletilmesi için düzenlenen TIMTOS 2019 Fuarı, 26 ülkeden yaklaşık bin 500 katılımcıya ev sahipliği yapacak. 90 ülkeden yaklaşık 53 bin ziyaretçinin ilgisini çekmek için 7 bin stant kullanılacak. 4 – 9 Mart 2019 tarihleri arasında 27’incisi düzenlenecek olan TİMTOS Fuarı’nda, en son endüstri trendleri ve global alıcılar için en iyi tedarik platformları sunulacak.

İHRACATA KATKI SUNACAK 

Konuyla ilgili açıklama yapan TİAD Başkanı Hakan Aydoğdu, “TİMTOS, kendi sektöründe dünyanın en büyük üçüncü fuarı pozisyonunda bulunuyor. Türk üreticiler, başta Uzakdoğu olmak üzere dünyanın tüm ülkelerine tanıtım yapma fırsatı bulacaklar. Türkiye’ye gelemeyen onca ülke ithalatçıları ile tanışma fırsatı bulacaklar. Dev bir pazara ulaşmış olacağız. Burada yapılacak olan işbirlikleri, Türkiye ihracatına da ciddi anlamda katkı sunacak. Kelimenin tam anlamıyla çıkartma yapacağız” diye konuştu. 

Aydoğdu ayrıca daha önce Türkiye’nin misafir olarak katıldığı bu dev organizasyonda artık ‘Milli Katılım’ pozisyonunda yer alacağını da belirterek, bunun hem satıcı hem de imalatçılar açısından önem arz ettiğini sözlerine ekledi. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler