1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Tayvan ve Türkiye'den yeşil enerji ve akıllı şehir işbirliği

Tayvan ve Türkiye'den yeşil enerji ve akıllı şehir işbirliği

Enerji Günlüğü - 17 Ekim 2018'de İstanbul Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşecek Tayvan ve Türkiye Yeşil Enerji ve Akıllı Şehir Endüstrileri Forumu’nda...

Tayvan ve Türkiye'den yeşil enerji ve akıllı şehir işbirliği

Enerji Günlüğü - 17 Ekim 2018'de İstanbul Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşecek Tayvan ve Türkiye Yeşil Enerji ve Akıllı Şehir Endüstrileri Forumu’nda işbirliği olanakları değerlendirilecek.

Tayvanlı Firmalar Tayvan ve Türkiye Yeşil Enerji ve Akıllı Şehir Endüstrileri Forumu’na Katılmak Üzere İstanbul’a Geliyor. Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA), iki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirmek amacıyla Tayvan ve Türkiye Yeşil Enerji ve Akıllı Şehir Forumu'na ve Tayvan’dan gelen ticaret heyetine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tayvan ve Türkiye Yeşil Enerji ve Akıllı Şehir Endüstrileri Forumu, 17 Ekim 2018'de İstanbul Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşecek.

Tayvan'ın enerji ve akıllı şehir alanındaki önde gelen kuruluşlarından Delta Electronics, Motech Industries, Accton Technology, Digi-Triumph Technology, E-one Moli Energy, Information Technology Total Services, Gintech, Inventec Solar Energy gibi şirketlerin katılacağı Forum’da TAITRA ile MÜSİAD ve DEİK arasında Mutabakat Anlaşması da imzalanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler