1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK havalı somun sıkma/sökme makinesi satın alacak

TTK havalı somun sıkma/sökme makinesi satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, bir adet havalı somun sıkma/sökme makinesi satın almak amacıyla ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Satınalma...

TTK havalı somun sıkma/sökme makinesi satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, bir adet havalı somun sıkma/sökme makinesi satın almak amacıyla ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Satınalma Dairesi Başkanlığı, bir adet havalı somun sıkma ve sökme makinesi satın almak üzere, açık ihale usulüyle bir ihale düzenleyecek. 

İhale 24 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale konusu makinenin, TTK Makine ve İkmal Daire Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Zonguldak adresine, 45 gün içinde teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale evrakı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Caddesi), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 30 TL karşılığında temin edilebilecek. 

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Ekonomik açıdan en uygun teklif, yerli malı teklif eden firmaya %15 oranında fiyat avantajı uygulamak koşuluyla, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler, teklif bedelinin %3’ünden az olmamak kaydıyla, kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler