1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kızılay serbest piyasadan elektrik satın alacak

Kızılay serbest piyasadan elektrik satın alacak

Enerji Günlüğü - Türk Kızılayı, serbest piyasadan elektrik enerjisi satın almak üzere ihale düzenleyecek. Türk Kızılayı, orta gerilim ve...

Kızılay serbest piyasadan elektrik satın alacak

Enerji Günlüğü - Türk Kızılayı, serbest piyasadan elektrik enerjisi satın almak üzere ihale düzenleyecek. 

Türk Kızılayı, orta gerilim ve alçak gerilim abonesi olan ve serbest tüketici belgesi almaya hak kazanan kendisine bağlı birimlerin ihtiyacı olan elektrik enerjisini, tam tedarik esasına göre, günün her saatinde kesintisiz olarak temin edecek şekilde, serbest piyasadan satın almak için kapalı zarf usulüyle, ihale düzenleyecek. 

İhale ile ilgili detaylı bilgiler ile şartnameye www.kizilay.org.tr/ihale adresinden ulaşılabilecek. İsteklilerin teklifleriyle birlikte 500.000 TL geçici teminat vermesi gerekiyor. 

İhale şartnamesi, Türk Kızılayı İstanbul Müdürlüğü, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi, Esvafçı Sokak, No: 8, Üsküdar, İstanbul adresinden 250 TL karşılığında temin edilebilecek. Şartnameyi Ankara’da almak isteyen istekliler ise, 250 TL’yi banka hesabına yatırmak suretiyle; Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ataç 1 Sokak, No: 32, Yenişehir, Ankara adresinden ihale evrakını alabilecekler. 

Teklif dosyalarının en geç 05 Kasım 2018 günü, saat 10.00’a kadar, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Evrak Servisi’ne teslim edilmesi veya posta ile gönderilmesi gerekiyor. İhale teklif zarfları, 06 Kasım 2018 günü, saat 14.00’te Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Toplantı Salonu’nda açılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler