1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yalova Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Yalova Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Yalova Üniversitesi, enerji alanında uzmanlığı bulunan bir profesör ve bir doçent öğretim üyesi arıyor. Yalova Üniversitesi...

Yalova Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Yalova Üniversitesi, enerji alanında uzmanlığı bulunan bir profesör ve bir doçent öğretim üyesi arıyor. 

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere profesör ünvanlı bir öğretim üyesi ile yine Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalıştırmak üzere bir de doçent alacak. 

Daimi statüde profesör kadrosuna başvuran adaylar; başlıca araştırma eserlerini belirttikleri başvuru formlarına onaylı lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerini, varsa yabancı dil belgelerini, nüfus cüzdan suretlerini, özgeçmişlerini, yayın listelerini, tebliğlerini, bilimsel çalışmalarını, bilimsel çalışmalarına yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve 1 adet fotoğraflarını kapsayan altı nüsha dosyayı 19 Ekim 2018 günü mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekiyor. 

Profesör kadrosu için başvuracakların Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu olması; ilgili alanda doçentliğini almış olması ve Rüzgar Enerjisi Sistemleri üzerine çalışmaları bulunması gerekiyor.

Daimi statüde doçent kadrosuna başvuran adaylar; Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri başvuru formuna özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, yabancı dil sınavı başarı belgesi, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan dört nüsha dosyayı, 19 Ekim 2018 günü mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. 

Doçent kadrosuna başvuracakların ise Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve enerji alanında doktora yapmış olmaları bekleniyor.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar ile daha önce çalışıp ayrılanların; çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı ve ayrıntılı hizmet belgesini başvuru belgesine eklemeleri gerekiyor. 

Öğretim üyeliği başvurularının şahsen yapılması gerekiyor; posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler