1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Düzce Üniversitesi, elektrik uzmanı 4 hoca arıyor

Düzce Üniversitesi, elektrik uzmanı 4 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Düzce Üniversitesi, elektrik alanında uzmanlığı bulunan 4 öğretim üyesini işe alacak.Düzce Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi,...

Düzce Üniversitesi, elektrik uzmanı 4 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Düzce Üniversitesi, elektrik alanında uzmanlığı bulunan 4 öğretim üyesini işe alacak.

Düzce Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde farklı Anabilim Dallarında çalıştırılacak olan öğretim üyeleri, www.personel.duzce.edu.tr adresinden başvuru için gerekenler hakkında bilgi alabilecekler. Başvuruların 05 Ekim 2018 ile 19Ekim 2018 tarihleri arasında yapılması gerekiyor. 

Üniversitede Devreler ve Sistemler Anabilim Dalı’nda görevlendirilecek olan 1 doçentin, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olması ve “güç sistemlerinde gerilim kararlılığı” konusunda çalışmış olması gerekiyor.

Elektrik Makineleri Anabilim Dalı’nda çalışacak olan 1 doçentin ise Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olması ve “düşük gerilim iyileştirme yeteneği” konusunda çalışmış olması gerekiyor.

Elektronik Anabilim Dalı’nda çalışmak üzere işe alınacak 1 doçentin de yine 

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olması gerekiyor. Bu kadroya başvuracak adayların “akıllı yönetim sistemlerinin geliştirilmesi” konusunda çalışmış olmaları şartı söz konusu.

Elektronik Anabilim Dalı’nda çalışacak 1 doktorun da elektronik alanında doktora yapmış olması ve “dalga kılavuzları” konusunda çalışmalar yapmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler