1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ iki yıl için 38 adet sürücülü araç kiralayacak

TEİAŞ iki yıl için 38 adet sürücülü araç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü iki yıllığına, 38 adet sürücülü araç kiralama işi için ihale açacak. Türkiye Elektrik İletim...

TEİAŞ iki yıl için 38 adet sürücülü araç kiralayacak

Enerji Günlüğü – TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü iki yıllığına, 38 adet sürücülü araç kiralama işi için ihale açacak. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) 3. Bölge Müdürlüğü, bağlı birimlerin bakım, onarım, kontrol, denetim, tesis işleri, hukuk ve kamulaştırma çalışmalarının yapılması sırasında kullanmak üzere iki yıl süreyle 38 adet sürücülü araç kiralama işi için ihale düzenleyecek. 

İhale konusu sürücülü araçların 28 adedi Üniversite Caddesi, No: 57, Bornova, İzmir adresinde bulunan TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerde; 2 adedi Uzundere Trafo Merkezi, İzmir adresinde bulunan Uzundere Hat Bakım Ekibinde; 3 adedi Çitlembik Mevkii, Küçük Sanayi Sitesi Yanı, Çanakkale Yolu Üzeri, Aliağa, İzmir adresinde bulunan Aliağa İşletme ve Bakım Müdürlüğünde; 3 adedi Barbaros Mah., 4401 Sok., No: 27/1, Manisa adresinde bulunan Manisa İşletme ve Bakım Müdürlüğünde; 2 adedi Rasathane Yolu, No: 15, Işıkkent, Bornova, İzmir adresinde bulunan Batı Anadolu Yük Tevzi Müdürlüğünde çalıştırılacak.

İhale 24 Eylül 2018 günü, saat 14.00’te Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda, açık ihale usulüyle yapılacak. 

İsteklilerin teklif ettiği bedelin %10’undan az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunlu olacak. Bu kriter, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilecek. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yılsonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri de ihale komisyonuna ibraz edilecek. İstekliler ayrıca mali yeterliliklerini gösteren diğer belgeleri ve iş deneyimini belgeleyen evrakı da sunmaları gerekecek. Ayrıca kiralanacak araçların en az 16 adedinin isteklinin öz malı olduğunun ve kiralanacak tüm araçların trafik yetki belgelerinin eksiksiz olduğunun belgelenmesi gerekecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler