1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK ÇZK redüktör yedekleri satın alacak

TTK ÇZK redüktör yedekleri satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 28 kalem ÇZK redüktör yedekleri satın almak üzere ihale açacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma...

TTK ÇZK redüktör yedekleri satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 28 kalem ÇZK redüktör yedekleri satın almak üzere ihale açacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı, 28 kalem ÇZK redüktör yedeklerinin satın alma işi için ihale düzenleyecek. 

İhale 09 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde, açık ihale usulüyle yapılacak. 

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecekler. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif; eş çalışan malzemeler için toplamda en düşük, diğer malzemelerde en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale konusu malın, işe başlama tarihinden itibaren 75 takvim günü içinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü Ambarı, Zonguldak adresine teslim edilmesi gerekiyor. Ayrıca isteklilerin teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak kaydıyla kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. 

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif eş çalışan malzemeler için toplamda en düşük, diğer malzemelerde en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

İhale evrakı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler,  Ankara adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 50 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler