1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Gebze Teknik Üniversitesi’nde Greenergy’18 etkinliği

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Greenergy’18 etkinliği

Enerji Günlüğü - Gebze Teknik Üniversitesi, IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren Power and Energy Society, bugün yenilenebilir...

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Greenergy’18 etkinliği

Enerji Günlüğü - Gebze Teknik Üniversitesi, IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren Power and Energy Society, bugün yenilenebilir enerji sektörünün masaya yatırılacağı Greenergy’18 etkinliği düzenliyor.

Gebze Teknik Üniversitesi, IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren Power and Energy Society, yenilenebilir enerji sektöründeki sektör bilincini başta Marmara Bölgesi olmak üzere Türkiye’de arttırmak için alanında uzmanlaşmış kişiler ve firmalar ile teknolojinin gelişiminde katkısı olan mühendisleri, mühendis adaylarını ve bu alana ilgi duyan her yaştan insanı buluşturmayı hedefleyen Greenergy, organizasyonunun bu yıl ikincisini düzenliyor. Greenergy’18 etkinliği 13 Kasım 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Etkinlikte enerji sektöründe belli bir yer edinmiş, konuklar sektörde edindikleri tecrübelerini ve engin bilgilerini daha yaşanılabilir bir dünyanın var olabileceği bilincini aşılamak ve ülkemizde günden güne artan enerji ihtiyacının sağlıklı ve etkili enerji sistemleriyle giderilmesini sağlayabilmek için öğrencilerle paylaşacaklar. 

Power and Energy Society, yenilenebilir enerjinin okulda öneminin artması, enerji tasarrufunun sağlanması amacıyla Opet desteğiyle SolarCharger adında bir proje geliştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler