1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 108 kalem bilyalı rulman satın alacak

TTK 108 kalem bilyalı rulman satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 108 kalem bilyalı rulman alımı için ihale açacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 108 kalem bilyalı rulman...

TTK 108 kalem bilyalı rulman satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 108 kalem bilyalı rulman alımı için ihale açacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 108 kalem bilyalı rulman satın alımı işini gerçekleştirmek üzere açık ihale usulüyle ihale açacak. 

İhale 25 Eylül 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale evrakı TTK, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 2, Zonguldak ve TTK, Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 75 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. Konsorsiyumların ihaleye teklif vermesine izin verilmeyecek.

Teklifler Türk Lirası olarak verilecek ve ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Tekliflerin en geç 25 Eylül 2018 günü, saat 15.00’e kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. 

İhaleyi kazanan firmanın, ihale konusu malzemeyi 90 gün içinde Bülent Ecevit Caddesi’ndeki TTK Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği’ne teslim etmesi gerekiyor. 

İsteklilerin İSO Kalite Sistem Belgesi ibraz etmeleri gerekiyor. Bilyalı rulmanların TS 6269 standardına uygun olduğunun da belgelenmesi; ayrıca rulman malzeme ve mikro temizlik değerlerini gösterir sertifikaların da teklifle birlikte ibraz edilmesi gerekiyor. 

Firmalar teklif edecekleri rulmanların yetkili satıcısı, distribitörü veya temsilcisi olduklarını tekliflerinde belgeleyecekler ve teklif edecekleri rulmanların marka ve menşeini ayrı ayrı belirtecekler. Teklif edilecek rulmanların malzeme ve imalat hatalarına karşı 2 yıl firma garantisi altında olması gerekiyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler