1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Piri Reis Üniversitesi elektrik doktoru alacak

Piri Reis Üniversitesi elektrik doktoru alacak

Enerji Günlüğü – Piri Reis Üniversitesi, elektrik ve güç sistemleri uzmanı bir öğretim üyesi alacak. İstanbul’da bulunan Piri reis Üniversitesi,...

Piri Reis Üniversitesi elektrik doktoru alacak

Enerji Günlüğü – Piri Reis Üniversitesi, elektrik ve güç sistemleri uzmanı bir öğretim üyesi alacak. 

İstanbul’da bulunan Piri reis Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere doktor unvanlı bir öğretim üyesi istihdam edecek. 

Adayların elektrik, elektrik-elektronik veya elektronik mühendisliğinde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini yapmış olması; elektrik enerjisi ve güç sistemleri, elektrik tesisleri veya yüksek gerilim alanlarında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Başvurular özgeçmiş, bir fotoğraf, nüfus cüzdan sureti, lisans- yüksek lisans diplomalarının asılları veya resmi onaylı örnekleri, doktora belgesinin aslı veya resmi onaylı örneği, yabancı dil başarı belgesinin aslı veya resmi onaylı örneği ve yurt dışında alınmış diploma ve unvan var ise denklik belgeleri ile 4 takım dosya olarak ilgili fakülte dekanlığına veya DMYO Müdürlüğüne; 20 Eylül 2018 tarihine kadar, bizzat teslim etmeleri gerekiyor. 

Üniversitenin lisans/önlisans programlarının öğrenim dili İngilizce olduğu için adayların “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi Ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” maddelerinde belirtilen koşulları sağladıklarını belgelemeleri gerekiyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler