1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Konya Ereğli Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satacak

Konya Ereğli Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satacak

Enerji Günlüğü – Konya Ereğli Belediyesi, bir akaryakıt istasyonu arsası satacak. Konya’nın Ereğli ilçesi belediyesi satışa çıkaracağı 35...

Konya Ereğli Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satacak

Enerji Günlüğü – Konya Ereğli Belediyesi, bir akaryakıt istasyonu arsası satacak. 

Konya’nın Ereğli ilçesi belediyesi satışa çıkaracağı 35 adet arsanın ihalesi için duyuru yayınladı. 

Satışa çıkarılan arsalar arasında bir adet akaryakıt istasyonu arsası da bulunuyor. Ereğli Atakent Mahallesi’nde 2923 Ada/9 nolu Parsel’de yer alan arsanın genişliği 2.477,73 m2. Akaryakıt istasyonu arsası için 2.229.957 lira tahmini bedel; 66.899 lira da geçici teminat tutarı belirlendi.  

Akaryakıt istasyonu arsası ile ilgili ihale, 31 Ağustos 2018 günü, saat 14.10’da, Belediye Hizmet Binası, 2. Kat, Sevide Tavas Toplantı Salonu, Namık Kemal Mahallesi, Anıt Cad., No: 58, Ereğli, Konya adresinde kapalı teklif usulüyle yapılacak. 

İhale şartnamesi Ereğli Belediyesi, Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nde, mesai saatleri içinde görülebilecek ve Ereğli Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden 100 TL karşılığında alınabilecek. 

Tekliflerin Ereğli Belediyesi, Emlak İstimlâk Müdürlüğü’ne ihale günü, en geç saat 12.30’a kadar elden teslim edilmesi gerekiyor. Posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

Yabancı isteklilerin Türkiye’de gayrimenkul edinilmesine ilişkin şartları taşıması ve Türkiye’de bir tebligat adresi göstermesi gerekecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler