1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ukrayna’daki kojenerasyon tesisini İltekno kuracak

Ukrayna’daki kojenerasyon tesisini İltekno kuracak

Enerji Günlüğü - Ukrayna Bölgesi Isıtma Enerji Verimliliği Projesi (UDHEEP) kapsamında kurulacak olan 1 MW kapasiteli kojenerasyon tesisinin inşaatı ve...

Ukrayna’daki kojenerasyon tesisini İltekno kuracak

Enerji Günlüğü - Ukrayna Bölgesi Isıtma Enerji Verimliliği Projesi (UDHEEP) kapsamında kurulacak olan 1 MW kapasiteli kojenerasyon tesisinin inşaatı ve devreye alınmasını İltekno üstlendi.

Ukrayna kamu hizmetleri “Kharkivski teplovi merezhi”, Kharkiv şehrinde 1 Akademika Proskury Caddesi'ndeki Kazan Dairelerinde yapılması planlanan 1 MW kapasiteli kojenerasyon sistemi için İltekno İleri Teknoloji Mühendislik ve Ticaret A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Ukrayna Bölgesi Isıtma Enerji Verimliliği Projesi (UDHEEP) kapsamındaki sözleşmenin bedeli 109.916.996 Ukrayna Grivnası (2.831.850 €) ve proje süresi 18 ay olarak belirlendi.

İltekno, kazan dairesinde kurulacak 400 kW ve 600 kW gücünde 0.4 kV elektrik gerilimi olan iki konteyner tipi ünitenin ana güç ve yardımcı kazan ekipmanlarının ısıtma, gerçek zamanlı kontrol ve bölgesel ısıtma sisteminin kullanım verimliliğini arttırmak için kojenerasyon tesisinin inşaatı ve devreye alınması için çalışmalar yürütecek.

 Bu sözleşme kapsamında, İltekno ayrıca, kazan dairesi ısıtma ağ pompası ünitelerinin ve sirkülasyon pompalarının değiştirilmesini, kazan dairesine elektrikli motor frekans konvertörleri ile ısıtma ağ pompalarının otomatik kontrol sistemlerinin kurulumunu ve 0.4 kV'luk hücrelerin yeniden inşasını gerçekleştirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler