1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ankara Üniversitesi enerji uzmanı hocalar arıyor

Ankara Üniversitesi enerji uzmanı hocalar arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Üniversitesi güneş enerjisi çevrim sistemleri uzmanı bir doktor ile yüksek enerji fiziği uzmanı bir profesörü öğretim üyesi...

Ankara Üniversitesi enerji uzmanı hocalar arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Üniversitesi güneş enerjisi çevrim sistemleri uzmanı bir doktor ile yüksek enerji fiziği uzmanı bir profesörü öğretim üyesi olarak alacak. 

Ankara Üniversitesi, spesifik enerji alanlarında uzmanlığı bulunan iki öğretim üyesi alacağını duyurdu. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi Enerji Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda görevlendirmek üzere Mühendislik Fakültesi mezunu ve güneş enerjisi çevrim sistemleri konusunda çalışmaları olan, doktor ünvanlı bir öğretim üyesi ile Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü’nde görevlendirmek üzere, yüksek enerji fiziği alanında doktora yapmış ve hızlandırıcılarda süperiletkenlik üzerine çalışmaları bulunan, profesör unvanlı bir öğretim üyesi de alacak. 

Profesörlük kadrosuna başvuracakların; Rektörlük Personel Daire Başkanlığına; Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların ilgili birimlere başvurmaları gerekiyor. 

Başvurular şahsen yapılabilecek ve 14 Eylül 2018 tarihine kadar yapılabilecek. 

Adayların Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’te; yükseköğretim kurumlarında yabancı dille verilen derslerin bu dile hâkim olan öğretim elemanları tarafından ve bu dille verilmesi hususunu hükme bağlayan 8. maddesinin 7. fıkrasında belirtilen şartlardan birini sağlıyor olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler