1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK hava motoru yedekleri alacak

TTK hava motoru yedekleri alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 kalem hava motoru yedeğinin satın alımı için ihale açacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satınalma...

TTK hava motoru yedekleri alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 kalem hava motoru yedeğinin satın alımı için ihale açacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı, eş çalışan 15 HP (A-390-12¹ ile A-390-23¹) ve 20 HP (F-619-2² ile F-619-15²) hava motoru dişlilerinin eş çalışanlarının temini için satın alma ihalesi açacak. 

İhale, 5 Eylül 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Toplantı Salonu, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, TTK Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek. Şartnameler 30 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç 05 Eylül 2018 Çarşamba günü, saat 15.00’e kadar TTK Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli-taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif bedelinin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleyi kazanan isteklinin, 60 gün içinde TTK Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Zonguldak adresine teslimatı gerçekleştirmesi gerekecek. 

İhaleye sadece yerli istekliler teklif verebilecek ve konsorsiyumların teklif vermesine izin verilmeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler