1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, vinç sistem yenileme işi yaptıracak

TTK, vinç sistem yenileme işi yaptıracak

Enerji Günlüğü – TTK, Kozlu 2 nolu vinç tahrik ve hız kontrol sisteminin yenilenmesi işini ihale edecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel...

TTK, vinç sistem yenileme işi yaptıracak

Enerji Günlüğü – TTK, Kozlu 2 nolu vinç tahrik ve hız kontrol sisteminin yenilenmesi işini ihale edecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Kozlu 2 no’lu vinç tahrik ve hız kontrol sisteminin yenilenmesi işini, açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 19 Eylül 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cad., (Aşkabat Cad.), 19. Sok., No: 22, Bahçelievler, Ankara adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin, ihale günü ihalenin başlama saatine kadar, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No. 125, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresine elden teslim edilmesi veya posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor. 

İstekliler teklif bedelinin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak; ancak konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek. 

İhale konusu işin teslimatının; siparişin oluşmasını takip eden ilk 300 takvim gününün sonunda gerçekleştirilmesi gerekecek. Teslimat yeri, yerli yükleniciler için TTK, Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesi olacak. Yabancı yükleniciler için ise sözleşmede belirtilecek olan yurt dışı teslim limanı veya Türkiye teslim limanı (C&F ) olacak. 

İhaleye kısmi teklif verilemeyecek. İstekliler, alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işler varsa bu işlere ait önerileri ve işlerin listesini ibraz etmek zorunda olacaklar. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler